tisdag 27 september, 2016, kl 17:00

Morgan Seminar

Befintliga och kommande risker för tech- och mobile payments-bolag

I den föränderliga världen av mobila betalningar uppstår så gott som dagligen nya risker, och dessa risker måste hanteras av enskilda företag likväl som av branschen i helhet. Ämnet för detta seminarium är därför Risker med mobila betalningar, och specialister från Willis Towers Watson kommer att berätta om hur företag över hela världen ser på sin riskbild, och hur dessa risker hanteras.

Morgan Forum och Willis presenterar seminariet "Befintliga och kommande risker för tech- och mobile payments-bolag" i Willis lokaler i Stockholm.

Agenda:

17:00 Registrering

17:45 Seminarium

18:45 Nätverkande och mingel

Anmäl dig på länken nedan senast onsdag 21 september, ta gärna med en vän eller kollega. Vänligen registrera samtliga deltagare med namn och övrig information.Vi bjuder på lättare tilltugg!

Om Willis Towers Watson

Willis Tower Watson är en ledande global riskrådgivare och försäkringsförmedlare. Med historia från 1828 verkar Willis Towers Watson idag på samtliga kontinenter med mer än 39 000 anställda i 120 länder. Våra rådgivare är specialister inom operationella-, lednings-, och personrisker och har erfarenhet från alla branschsegment och verksamhetsområden – över hela världen.

I Sverige har vi varit verksamma sedan 1991 och är idag ca 150 medarbetare fördelade mellan våra kontor i Stockholm (HK), Göteborg, Malmö och Karlstad. Tillsammans med vårt systerföretag Max Matthiessen är Willis Towers Watson Nordens största risk- och försäkringsrådgivare.

Anmäl dig här >>

Adress: Willis Towers Watson, Lästmakargatan 22, Stockholm

Vid praktiska frågor, vänligen kontakta Hermes Group på service@hermesgroup.se
Vi ses 27 september!

 

ArrangörMorgan Forum och Willis Tower Watson

PlatsLästmakargatan 22, Stockholm

Mer info https://magnetevent.se/Event/morgan-s...

Lägg till i din egen kalender (.ics)

Kommande ...