torsdag 21 februari, 2019, kl 17:00

Morgan Seminar

Internet of Things

IoT - Internet of things

Internet of Things, IoT, är hetare än någonsin. Experter uppskattar att sakernas internet kommer att bestå av mellan 20 och 50 miljarder saker år 2020. Marknadsvärdet prognostiseras till 80 miljarder dollar.

IoT är föremål som hushållsapparater, kläder, accessoarer, maskiner, fordon och byggnader, med inbyggd elektronik och internetuppkoppling, vilket gör att de kan styras eller utbyta data över nätet.  Nätverket gör att sakerna kan kontrolleras och delge information från andra platser vilket underlättar för den fysiska världen att integreras närmare med datasystem och kan resultera i högre effektivitet, exakthet och ekonomiska fördelar.

Operatörer världen över mobiliserar nu sina krafter för att ta en del av intäkterna på den arena som IoT erbjuder. Vi anordnar därför ett seminarium i ämnet för att öka din förståelse för området och se hur ditt företag kan ta del av utvecklingen. Till vår hjälp har vi Johan Ragnevad, Strategy Director på Tele2 IoT och Andreas Kristensson, Strategy & Business Development Manager på Telenor IoT & New Business

Talare

Johan Ragnevad - Tele2 IoT
Strategy Director, Tele2 IoT. Johan ansvarar för strategisk planering och företagsförvärv sedan mitten av 2016. Före Tele2 IoT arbetade han fem år med mobila betalningar och dessförinnan ett decennium som strategikonsult i telekombranschen. Han gjorde sitt första M2M-projekt på Telia 1998.

Andreas Kristensson - Telenor IoT
Strategy & Business Development Manager, Telenor IoT & New Business. Andreas ansvarar för strategisk affärsutveckling och samarbeten inom ramen för IoT & Emerging/New Business på Telenor Sverige. Andreas har +20 års erfarenhet från operatörsvärlden från Europolitan, Vodafone & Telenor. Var med och startade upp M2M som affärsområde i slutet av 90-talet, något som sedan mynnade ut i bland annat Telenor Connexion.

Agenda

17.00 - registrering. Kaffe/te och smörgås serveras

18.00 - seminariet börjar

19.30 - afterwork och mingel

Anmälan

Anmäl gärna dig och en kollega, vi bjuder på tilltugg under kvällen.

Anmäl dig här >>

Vid praktiska frågor, vänligen kontakta Hermes Group på frida.spangberg@hermesgroup.se

Välkommen!

ArrangörMorgan Forum

PlatsHaymarket, Hötorget 13-15, Stockholm

Mer info https://sv-se.invajo.com/event/morgan...

Lägg till i din egen kalender (.ics)

Kommande ...