Välkommen på Morgan Forum mingelevent om cybersäkerhet – 18 oktober i Stockholm Waterfront Building

Välkommen på Morgan Forum mingelevent om cybersäkerhet – 18 oktober i Stockholm Waterfront Building

 

Med de ökade oroligheterna i världen och den snabbt eskalerande problematiken inom cybersäkerhet vill vi på Morgan Forum bjuda in till ett event på temat cybersäkerhet. Ämnet blir allt mer aktuellt och en rapport från Muninn förutspår att skadorna från global cyberbrottslighet kommer kosta 10,5 biljoner dollar år 2025. Vi har därför bjudit in två talare som kommer belysa ämnet från olika perspektiv:

 

  • Mats Hultgren, Director of operations – CSIRT på Truesec

Mats är en av Sveriges mest erfarna strategiska cybersäkerhetsexperter och en frekvent talare på olika event. Mats leder Truesecs Cyber Security Incident Response Team och är därigenom i den absoluta frontlinjen i kampen mot cyberbrottslighet.

 

  • Fredrik Parkell, Cyber Security Engineer på Generic

Fredrik arbetar på Generic med strategiska IT-säkerhetsfrågor och utvecklingen av deras tjänsteplattform. Med 13 års erfarenhet från telekombranschen och ett genuint säkerhetsintresse ska vi få en unik insyn i dagens cybersäkerhetsläge med utgångspunkt från allmänheten och den viktiga roll som telekombranschen spelar.

 

Eventet går av stapeln den 18:e oktober kl. 16-20 på Stockholm Waterfront Building. Det bjuds på wraps med tilltugg och dryck till vårt mingel då vi träffar alla kollegor från branschen.

 

Agenda

16:00 Mingel & Wraps, kaffe och vatten

16:45 Talarna intar scenen

18:00 Mingel och eftersnack efter föreläsningarna

 

OSA innan den 1:a oktober. Det finns begränsat antal platser och vi tillämpar först till kvarn.

 

För anmälan, maila;

info@morganforum.se

Ta gärna med en kollega, men anmäl det i så fall.

 

Varmt välkomna!

Morgan Forum